Consulten

In de individuele consulten is alle ruimte om je verhaal te delen. In een vertrouwde setting werken we aan het terugvinden van jouw natuurlijk flow, zodat je de regie over je leven weer in eigen hand hebt. 

Access Bars

Wat als jouw leven meer ontspannen zou zijn? Met Access Bars kom je meer in contact met jezelf. Een reis naar meer bewustzijn over thema’s die spelen in je leven. Het is ontspannen ontvangen zonder oordeel. 

Workshops

Activiteiten met warme begeleiding, diep contact met jezelf, ontspanning, humor en plezier. Puur genieten en een moment voor jezelf om heerlijk om bij te tanken.

PPD series 

Nu Gratis Corona en Anti Stress resonantie.
Ik werk samen met Onno Nieveen die gespecialiseerd is in PPD resonantie bestanden. Eindelijk rust voor je overactieve brein. Het  werkt, zonder dat jij iets hoeft te doen. 

Stop en lees deze tekst aandachtig door. Maak gebruik van deze Gratis mogelijkheid om je leven een nieuwe impuls te geven. Stel je vraag waar je al lang een antwoord voor zoekt.

Dit Keerpuntgesprek heeft een waarde van €197,00…
en is NU geheel Gratis!

Dit gesprek biedt jou de kans om anders naar jouw situatie te kijken en een nieuwe richting te kiezen. Ik weet zeker dat dit gesprek jou iets oplevert en nieuwe inzichten geeft. Om welke reden zou je deze kans voorbij laten gaan?

Voor altijd anders. Alleen jij kunt deze keuze maken.

Ga voor meer Bewustzijn, Gezondheid en Geluk in je leven.

KEERPUNT gesprek

  • Inzicht in je eigen functioneren.
  • Voorbij je eigen grenzen groeien.
  • De druk verlagen in je leven.
  • Inspiratie om je vuur brandend te krijgen.
  • De stap om je Droomleven te creëren.

Onderweg naar Innerlijke Wijsheid.

Maak DIRECT een afspraak

Klik op de GROENE button

En zet ook jouw licht op groen!

Keerpunt
gesprek

Dag:
maandag

Keuze Tijd:
13:00

14:30

Locatie:
Online

ZOOM

Plan NU je Gratis afspraak: