Over mij

Samen met mijn gezin woon ik in Wateringen in de wijk Essellanden, waar tevens mijn praktijk is gevestigd.

Mijn hobby’s zijn: genieten, reizen, wandelen, zeilen, fietsen, uitgaan, lekker eten, lezen, ont-wikkelen en werken met grote en kleine mensen.

Mijn eerste baan was bij de Thuiszorg in Den Haag. Hier werkte ik in gezinnen bij ziekte of afwezigheid van de moeder. Na een aantal jaren ben ik als gespecialiseerd verzorgende gaan werken in de ambulante zorg van gezinnen, alleenstaanden en ouderen met zeer complexe problematiek.

Deze verschillende situaties daagden mij enorm uit om telkens weer unieke en creatieve oplossingen te bedenken voor de individuele mens.

 

Mijn enthousiasme om kinderen en hun ouders te begeleiden, is voor mij de drijfveer geweest om de opleiding Kindertherapie in Utrecht te gaan volgen. Tijdens deze studie ben ik twee jaar werkzaam geweest als kindertherapeut op een basisschool en heb daar veel werkervaring opgedaan.

De zeer uiteenlopende, achtergronden, culturen, talenten en karakters inspireerden mij enorm.

Tegelijkertijd ben ik gestart met mijn praktijk voor Kinder- en Jeugdtherapie, Infinity Kids, met als thema’s:

“Op zoek naar de Schat” en “De kracht van Communicatie”

Inmiddels hebben vele volwassenen en kinderen een positieve wending in hun leven ervaren dankzij de begeleiding en ondersteuning die Infinity hen geboden heeft. Bij ‘Ervaringsverhalen’ kun je een aantal van deze enthousiaste ervaringen lezen. Voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar ga naar:

 

 

 

 

Pakte ik de kans om mijn leven opnieuw vorm te geven!

 

 

 

 

!

Gratis Mini Video Training

'Helderheid over

de Lichte en Donkere delen

in Jezelf'

Download NU

Meer voldoening…

Zoek jij meer voldoening en vrijheid in je leven en ben je bereid om naar jezelf en je leven te kijken? Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Ik geloof namelijk dat jij hét verschil kunt maken in jouw leven!

Neem je verantwoordelijkheid om zelfbewust in het leven te staan. Zo kun jij anderen inspireren om hetzelfde te doen, waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Ieder mens verdient het om zichzelf verder te ontwikkelen en liefdevolle positieve aandacht te krijgen. Maak je keuze en Leef NU het leven waar je altijd van gedroomd hebt.


Begin vandaag, morgen komt nooit!

Jouw Droomleven!

Ieder mens is van nature Open, Enthousiast en Krachtig, maar ergens ben je deze eigenschappen kwijtgeraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze weer terugvindt, zodat dat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. We gaan aan de slag met de ‘jij methode’, zodat jij weer écht gelukkig kunt zijn. Stap NU bewust uit je comfortzone en rek je uit naar jouw Droomleven!

LEEF vanuit jouw Kernkracht en laat je niet langer tegenhouden door jezelf.

Maak een afspraak voor een Gratis Inspirerend Strategiegesprek en ontdek welke eerste stap jij kunt zetten naar jouw Droomleven.

 

Gratis Mini Video Training

'Helderheid over de Lichte en Donkere delen in Jezelf'

Waar mag ik de Mini Video Training naar toe sturen?

 

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring