Wat vind je bij mij? Een luisterend oor, vertrouwen, professionaliteit, integriteit, rust, een heldere spiegel,  respect, vakkennis, empathie, creativiteit, humor, plezier en gegarandeerde privacy.Een zoektocht naar hulp ontstaat meestal omdat er iets speelt in je leven wat je graag wilt veranderen. Wellicht heb je al verschillende dingen geprobeerd en is het nu tijd om je volgende stap te zetten.

Traject opbouw

Bij het eerste contact maken we een afspraak voor het intakegesprek. In dit gesprek kun je vertellen wat je vragen zijn en leg ik uit wat mijn werkwijze en mogelijkheden zijn. De de prijzen voor de consulten zijn terug te vinden op de pagina ‘tarieven’ van deze website.

Informed Consent

Tevens wordt er bij het intakegesprek een informed consent ondertekend voor een wederzijds akkoord van de gemaakte afspraken. Aan het einde van het hele traject sluiten we af met een eindgesprek waarin we de consulten evalueren.

Samen-Werken

Ik ben gespecialiseerd in het Samen-Werken. Afgestemd op jouw specifieke hulpvraag maken we een uniek plan van aanpak. Body, Mind, Soul, Spirit vormt het geheel van je zijn. Deze methode gebruik ik om de oorzaak van je probleem aan te pakken. Je eigen commitment,  inzet is een belangrijk onderdeel voor het bereiken van je doel. Hierbij speelt je eigen verantwoordelijkheid een grote rol. Doorzetten en volhouden, falen en weer doorgaan. Gedurende het proces maak je altijd je eigen keuzes. Ik ga je motiveren, stimuleren en ondersteunen om uit je vertrouwde comfortzone te komen en je oude patronen en gewoontes los te laten.

Disciplines

Tijdens de consulten kunnen we gebruik maken van verschillende disciplines: ontspanningstechnieken, Stress Release, Ademtherapie, Touch for Health, Eye movement techniek, healing, systemische werk en opstellingen, creatieve werkvormen, Tekentherapie en analyse, bewegingsdramatiek, Stemexpressie, visualisaties, gesprekstechnieken en alles wat er in het moment ontstaat.

Relatie consult

Een relatie is een verhouding tussen twee mensen. Dit kan een relatie tussen twee geliefden zijn, maar ook tussen collega’s of ouders en kinderen. Als deze verhouding tussen twee mensen niet lekker loopt, is het goed om eens te kijken naar de kwaliteit van de communicatie. Onbewust spiegel je vaak elkaars gedrag. Als je het idee hebt dat jullie relatie wel een nieuwe impuls kan gebruiken, maak dan een afspraak voor een relatie-partnerconsult. Zie onder ‘Referenties’ enkele voorbeelden.