Max My Performance

PPD Resonantie helpt je bij het maximaliseren van je prestaties. Als mens resoneren je op alles wat in je omgeving gebeurt, bewust en onbewust. Gemakkelijk om te herkennen is je resonantie als je iemand ontmoet die je buitengewoon aardig vindt. Niemand zal zich dan ook afvragen waarom dit zo is. Het voelt gewoon goed. Je resoneert ook op een negatieve manier op wat er  in je omgeving gebeurt.Dit komt vaker voor dan je je bewust bent. In het vervolg vermijd je liever de betreffende situaties of persoon. De oorsprong van je reactie ligt in je onbewuste resonanties. Ontdek nu hoe je met deze PPD’s hier verandering in zou kunnen brengen.

Rust

De PPD’s kalmeren je overactieve reptielenbrein. Dit is het deel van je hersenen dat verantwoordelijk is voor de reacties vechten, vluchten of bevriezen. Reacties die je allemaal herkent en waar je weinig invloed op uit kunnen oefenen. Deze PPD’s brengen hier verandering in. Door te luisteren naar de speciaal samengestelde mp3 bestanden komt je geest eindelijk tot rust.

PPD Series

Er zijn verschillende PPD series, iedere serie vertegenwoordigt een ander thema. De PPD series kunnen onder begeleiding van de therapeut gebruikt worden, maar het is ook mogelijk thuis iedere dag je eigen PPD te beluisteren. Luister en ervaar nu de gratis proef PPD, klik hier        

Cadeau

Leer Leven vanuit je persoonlijk kracht, het meesterschap en de onvoorwaardelijk liefde. Gun jezelf dit waardevolle cadeau en neem de volgende stap in je leven.