Infinity, Partner in Ont-wikkeling en Zelf-bewust-zijn

Als je dit nu leest, is het precies het juiste moment om een stap te zetten in je ontwikkeling. Het moment om uit je vertrouwde comfortzone te stappen en je oude patronen los te laten. Bij Infinity leer je anders kijken naar jezelf. Je gaat oude patronen her-kennen, er-kennen en door-breken. Met elkaar kijken we naar de oorzaak en het ontstaan van het probleem. Je gaat loslaten en nieuwe gewoontes aanleren.

Onder de Oppervlakte

Onder de Oppervlakte ligt de kern van je problematiek en ook tevens de uitdaging van je ontwikkeling. Je werkt aan je kernthema, de oorsprong van je probleem, iets wat altijd onbewust meespeelt in je dagelijkse leven. We gaan met dit kernthema aan de slag en je zult ontdekken waarom je reageert zoals je doet.

Onbewust proces

Je fysieke lichaam is goed zichtbaar. Dit is maar een klein deel van je werkelijke bestaan. Een nog groter stuk, waaruit jij bestaat, is voor ons oog onzichtbaar. Onder de Oppervlakte bevindt zich het onbewuste deel, waar veel informatie verborgen zit. In dit deel ligt de oorsprong van je gewoontes, handelingen, gevoelens en emoties opgeslagen. Met de methode ‘De Kracht Onder de Oppervlakte’ ontdek je een manier van leven met oneindig veel mogelijkheden.

Uiting van klachten

Klachten kent vele uitingsvormen zoals: piekeren, vermoeidheid, verdriet, ongeduld, boosheid, ruzies, twijfels, onzekerheid, irritaties, somberheid, schuldgevoelens, slecht slapen, lusteloosheid, angsten, concentratieproblemen, hyperactiviteit, eenzaamheid, eetproblemen, geen nee durven zeggen, enz. Vertrouwen

Op basis van vertrouwen, rust en diep respect in een een veilige omgeving ga je ontdekken en ervaren hoe je jezelf kunt laten stalen. Ga de uitdaging aan, doe het voor jezelf.

‘Ervaringsverhalen’