Genezend Tekenen

Tekenen is communceren zonder woorden, contact maken met je onbewuste innerlijke wereld. Door met een vraag of opdracht aan de gang te gaan, ontdek je meer waarom je doet zoals je doet. Alles vindt zijn oorsprong in het onbewuste deel van jezelf. Met behulp van potlood en papier leer je kennismaken met dit deel van jezelf. Een bijzondere bezigheid met verrassende uitkomsten. Goed kunnen tekenen is voor deze workshop niet nodig.

Transformatief Schilderen

Transformatief schilderen is werken op een schildersdoek met verschillende materialen. Verf, wasco, potlood, papier, glitters, met penselen of je handen, alles mag gebruikt worden. Maak je eigen kunstwerk zonder dat het op het eerste oog iets hoeft voor te stellen. Genieten en plezier maken staat bovenaan het lijstje. Je zult verrast zijn door de uitkomst en betekenis van je eigen kunstwerk.Rots en Water Stevig als een Rots en mee stromen als Water. Beide kwaliteiten zijn van belang om je gelukkig te voelen. Wanneer kies je ervoor om Rots te zijn en wanneer kies je ervoor om Water te zijn? Misschien ben je vaak Water en loopt iedereen over je heen of ben je juist Rots en beweeg je niet meer.  Belangrijk is dat je kunt kiezen wat je in iedere situatie wilt zijn.

Ontspanning

Ontspannen, neem even de tijd voor jezelf om weer op te laden. Wegdromen bij een verhaal en een mooi muziekstuk. Een ware weldaad voor je lichaam en je geest. Een lief cadeau, ook om weg te geven aan iemand anders die het verdient. Plan nu iets leuks voor jezelf, ‘Contact’