Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Leenaarts, ik ben een ondernemende levensgenieter en woon met mijn gezin in Wateringen. Ik hou van werken, omdat het voor mij geen werken is. In mijn vrije tijd vind je mij in de natuur, ik hou van zeilen, wandelen, fotograferen, reizen en lezen.

Na tientallen jaren werkzaam te zijn geweest bij de Thuiszorg Den Haag als ambulant gespecialiseerd verzorgende, heb ik in 2011 de 4 jarige opleiding tot holistisch kinder/ therapeut bij het Zon instituut in Utrecht afgerond. In 2011 ben ik met Praktijk Infinity Kids gestart.

Door de vele verzoeken van volwassenen voor mijn ondersteuning en begeleiding heb ik in 2014 de praktijknaam omgedoopt tot Praktijk Infinity. In 2016 heb ik de studies Medische en Psychosociale Basiskennis voltooid. Daarnaast heb ik talloze cursussen en trainingen gevolgd om mijn kennis te verrijken en te verbreden, zodat ik jou nog beter kan helpen en begeleiden bij je verander wensen.

Vanaf 2011 ontwikkelde ik de transformatiemethode Infinity Power. Deze methode is samengesteld uit verschillende therapievormen en is afgestemd op jou als individu. Puur Maatwerk.

In 2017 heb ik het boekje: Liefdevol Contact met je Kind, in situaties met een uitdaging uitgebracht als ondersteuning bij de opvoeding.

En in 2021 heb ik het tweetalige kindervoorleesboek: Millie en zijn Vriendjes/Millie and his Friends gepubliceerd, waarin ik de voorlezer meeneem in de methodiek van een Open Communicatie. Kijk voor meer informatie op www.millieenzijnvriendjes.nl 

Loslaten en Transformatie

Het is mijn passie om jou te laten stralen en voldoening en Verdieping in je leven te vinden. Het is mijn missie om jou verder te brengen op je levenspad.

Het is mijn expertise om jou te laten zien, voelen en ervaren wat jij voor nu en voor altijd los mag laten in je leven, waardoor je Rust, Kracht en Voldoening van binnenuit gaat ervaren.

Inmiddels heb ik honderden volwassenen en kinderen mogen helpen en begeleiden bij hun veranderingsproces. Naast praten en oefeningen ontwortelen we de oorsprong van je emoties die je hinderen, waardoor je weer contact kunt maken met je ware kern.

Lees hier de verhalen en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan:


Gratis
Mini Video
Training

'Ontdek
Je Werkelijke jij'

 

Download NU


Millie en zijn Vriendjes

Millie and his Friends

Meer voldoening

Wil jij meer voldoening en vrijheid in je leven en ben je bereid om naar jezelf en je leven te kijken? Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Ik geloof dat jij de enige ben die hét verschil kunt maken in jouw leven!

Pak deze kans om zelfbewust en tevreden in het leven te staan. Verwijder de pijn gevoelens tot in de kern. Jij verdient om los te alten, jezelf te ont-wikkelen en liefdevolle positieve aandacht te geven. Maak je keuze en Leef NU gelukkig.

Begin vandaag… morgen komt nooit!

Jouw Droomleven

Jij bent van nature Open, Enthousiast, Spontaan en Krachtig, maar waarschijnlijk ben jij onderweg ergens deze eigenschappen kwijtgeraakt. Jij kunt ze vinden en opnieuw activeren, zodat jij weer volledig jezelf bent.

Stap NU bewust uit je comfortzone en STRETCH jezelf uit naar jouw volledige en werkelijke jij. Ont-wikkel jezelf en laat het oude los. Je hebt je oude bagage niet langer nodig op je nieuwe reis. 

LEEF vanuit jouw Kernkracht en hou jezelf niet langer tegen.

Ik ga ervoor omdat ik mijn leven graag anders wil inrichten en laat me verrassen.