Consulten

Bij Infinity leer je anders kijken naar jezelf en je omgeving, waardoor je leven verandert. In deze praktijk vind je een luisterend oor, vertrouwen, integriteit, rust, een heldere spiegel, inzichten, oplossingen, respect,  humor, vakkennis, professionaliteit, empathie, creativiteit, plezier en gegarandeerde privacy. 

Traject

Na het eerste contact ontvang je het intakeformulier en maken we een afspraak voor het intakegesprek. IK heb op dit moment geen wachtlijst. In het intakegesprek bespreken we je hulpvraag en deel ik mijn manier van werken en de mogelijkheden. Er zijn verschillende trajecten waar je uit kunt kiezen. Ieder traject is afgestemd op je persoonlijke situatie. 

Samen werken

Ik ben gespecialiseerd in transformatieprocessen van oude emoties en belemmerende overtuigingen, samenwerken en diepgang. Afgestemd op jouw specifieke hulpvraag maken we een uniek plan van aanpak. Body, Mind, Soul en Spirit vormt het geheel van je zijn. Deze holistische methode gebruik ik om de oorzaak van je probleem bij de kern aan te pakken en voor eens en voor altijd te transformeren.

Infinity, Jouw Partner in Ont-wikkeling en Zelf-bewust-zijn

 

Emoties verwerken

Emoties zijn sterke richtingaanwijzers in je leven. Er zijn 8 basisemoties boosheid, verdriet, angst, schaamte, walging, liefde, vreugde, verbazing.  Deze emoties kennen vele nuances. Jouw brein weet precies aan welke emotie je mag werken. Je start met de emotie die het sterkst aanwezig is en je leven het meeste beïnvloed.

Commitment

We doen het samen. Zoals je weet is jouw commitment en inzet een belangrijk onderdeel voor het bereiken een diepgaande verandering. Hierbij speelt je eigen verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Ga actief aan de slag met de verkregen inzichten, eenvoudige oefeningen en veranderingen tijdens je proces.

Gedurende het proces maak je altijd je eigen keuzes. Ik motiveer, stimuleer en ondersteun je om uit je vertrouwde comfortzone te komen en je nieuwe weg te bewandelen.

Disiplines

Tijdens de consulten maak ik gebruik van verschillende disciplines en werk ik in co-creatie met alles wat er is. Ik maak gebruik van Intuïtieve therapie, Healing, Stress Release, Ademtherapie, Systemische werk en Opstellingen, Touch for Health, Eye movement techniek, Visualisaties, Ontspanningstechnieken, Tekentherapie en Tekenanalyse, Access Bars en alles wat er in het moment ontstaat.

Wil je Meer weten? Maak een afspraak voor een inspiratiegesprek.