Pubers

Puber zijn is jezelf losweken van je ouders en het ouderlijk gezag. Je ontdekt je eigenheid op weg naar volwassenheid. Ouder zijn van een puber betekent je kind begeleiden en steeds meer loslaten op weg naar zelfstandigheid. Dit kan als er vertrouwen is. Herstel het vertrouwen in jezelf, elkaar en je puber in zichzelf.

Nieuwe stap

Jezelf begrijpen en keuzes maken zijn lastige taken voor een puber. Een puber kan onzeker zijn en twijfelt snel aan zichzelf en aan zijn capaciteiten. Een liefdevolle, respectvolle en humoristische begeleiding van je puber, op weg naar jong volwassenheid, is de beste manier om de pubertijd zo gezellig mogelijk te laten verlopen.

Grenzen stellen, overleggen, ruimte geven, respect, duidelijkheid, veel geduld en begrip, zijn belangrijke ingrediënten voor het beste resultaat tijdens deze turbulente periode. Het is niet vanzelfsprekend dat je als ouder weet hoe je dit aan kunt pakken. Met een stukje begeleiding, kennis en nieuwe inzichten, kunnen jullie samen gemakkelijk verder.

Waar heeft hij-zij last van

Zit niet lekker in zijn vel, piekert veel, slaapt slecht, heeft lichamelijke klachten, heeft moeite focussen of concentreren, durft geen nee te zeggen tegen anderen, wordt gepest, eet en snoept teveel, maakt veel ruzie, loopt vast in de organisatie van huiswerk, Gamed of Netflixt veel, hangt graag op de bankt en doet niets.

Gun je kind een traject om hier beter mee om te leren gaan en rust in zijn hoofd te krijgen. Eigen kracht, vertrouwen en zelfverzekerdheid helpt hem voor nu en altijd vooruit. Pak deze kans, zodat je kind zijn eigen keuzes kan maken en zijn eigen weg durft te gaan.

De consulten zijn verrassend, boeiend, interactief en soms een beetje gek. Gun je puber de begeleiding die hij goed kan gebruiken om op te kunnen groeien tot een krachtig, zelfstandig, vrolijk en gelukkig mens.

Vraag een vrijblijvend en gratis inspiratiegesprek aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Je kunt Nu zlef je afspraak inplannen. Klik op de groen licht button en ga ervoor.