Access Bars

Access Bars brengt de rust terug in je hooft. Werken met Access Bars geeft simpelweg toegang tot verborgen informatie die opgeslagen ligt in je systeem. Deze informatie vormt de basisstructuur van jouw leven. Het bepaalt en stuurt onbewust jouw gedrag, gewoontes en keuzes. Jouw lichaam draagt al jouw herinneringen in zich.

Vrije Keuze

Iedere keuze die je maakt is, zonder dat je het doorhebt, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Alles wat je meemaakt in je leven, de leuke en minder leuke gebeurtenissen, worden opgeslagen in je systeem.

Sommige van deze gebeurtenissen zijn voor jou op dat moment te groot of te heftig geweest om direct compleet te kunnen verwerken, hierdoor zijn reststukjes in je systeem achtergebleven. Door deze reststukjes in het nu te verwerken en los te laten breng je beweging aan in je systeem. Door deze beweging ontstaat nieuwe ruimte, dit geeft een andere basis waarop je keuzes kan maken. 

Zelf-Vertrouwen

Het verwerkingsproces is een onbewust proces, dit gebeurt zonder dat jij daar iets van merkt. Je denkt niet na of je een ervaring direct verwerkt of ergens opslaat. Deze opslag wordt bepaald door jouw onderbewuste. 

Als de ervaring is opgeslagen in je systeem kun je er voor kiezen om er opnieuw, bewust dit keer, contact mee te maken en het te verwerken en los te laten. Die keuze is geheel aan jou. Wil jij een leven zonder belemmeringen en angsten, laat je liever alles bij het oude vertrouwde of ga je voor vrijheid in jezelf en een jij zonder ballast? 

Emotie Computer

Je kunt de opslag van emoties vergelijken met de werking van een computer. De informatie ligt opgeslagen op een laag die je op het eerste oog niet ziet. Het is er wel en je kunt de informatie oproepen, maar je moet er extra stappen voor zetten, om er bij te kunnen.

Access Bars ondersteunt de toegang tot wegen en mogelijkheden waar jij je nu nog niet van bewust bent. Door een behandeling word jij je opnieuw bewust van de onderliggende patronen die jouw gedrag bepalen in je dagelijkse leven. 

Gun jezelf dit cadeau

Door een zachte aanraking van de 32 punten op je hoofd, die ieder een relatie hebben met een levensthema, maken we de weg vrij voor een betere doorstroming. Je neem inzichten in je gedrag en je functioneren mee, waar je je hele leven iets aan hebt.  

Ervaar zelf de Rust in je hoofd, een ontspannen lichaam en meer duidelijkheid, bewustzijn en overzicht in je leven door een Access Bars behandeling.

Ervaren

Maak nu zelf een afspraak voor deze ultieme ontspanning, door op de groen button te klikken. En kies voor een 60 of 90 minuten Access Bars ervaring, die je meer vertelt en laat ervaren dan 1000 woorden.