Access Bars

Tijd voor een Reset Moment:

Breng de rust terug in je hoofd en sta jezelf toe om te ontspannen

Hoofdpijn, onrustig, gehaast, chaotisch, emotioneel? Een behandeling met Access Bars brengt de rust terug in je hoofd en geeft je simpelweg toegang tot ontspanning. Alle informatie die je ervaart ligt verborgen in je systeem. Als alles ophoopt is er geen doorstroming meer mogelijke en ontstaan klachten.

Ophoping maakt doorstroming onmogelijk

Door deze ophoping los te maken is ontspanning weer mogelijk en verdwijnen de klachten. De verborgen informatie vormt de basisstructuur van jouw leven. Jouw lichaam draagt al jouw herinneringen in zich. Het bepaalt en stuurt onbewust jouw gedrag, je keuzes en je manier van leven. Dit is een mooi moment voor jou om hier bewust mee aan de slag te gaan. 

Nieuwe Keuze

Iedere keuze die je maakt in je leven is, zonder dat je dit doorhebt, gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Alles wat je meemaakt in je leven, de leuke en minder leuke gebeurtenissen, worden opgeslagen als een blauwdruk in je systeem. Deze basis bepaald je reacties en de mate van spanning in je lichaam.

Groot en Heftig

Sommige van deze gebeurtenissen waren voor jou op het moment dat ze gebeurde te groot of te heftig om direct te kunnen verwerken. Je systeem is slim en beschermend en heeft de emotie van de situatie veilig opgeborgen. Hierdoor zijn reststukjes vuil in je systeem achtergebleven.

Opruimen

Het opruimen van deze reststukjes doe je door ze te verwerken en los te laten. Dat geeft ruimte en brengt een nieuwe beweging op gang. Door deze keuze te maken komt het vuil in je systeem in beweging en verdwijnt. Zo ontstaat de ruimte die jou de mogelijkheid geeft om nieuwe en andere keuzes te maken. 

Zelf-Vertrouwen

Het opslaan van ervaringen is een onbewust proces, dit gebeurt automatisch zonder dat jij daar iets van merkt. Je denkt niet na of je een ervaring direct verwerkt of ergens in je systeem opslaat. Deze opslag wordt bepaald door jouw onderbewuste en de mogelijkheid die je op dat moment hebt om ervaringen te kunnen verwerken.

Aandacht

Als de ervaring is opgeslagen in je systeem kun je er voor kiezen om er opnieuw, bewust dit keer, contact mee te maken en het de aandacht te geven die het verdient. Jezelf de aandacht geven die jij verdient, al heel lang. Hiermee verwerk jij alsnog de situatie van toen, door het nu los te laten. Dit geeft een boost aan je zelfvertrouwen en geluksmomentjes.

Wil jij een leven zonder deze vuiltjes en belemmeringen in je systeem en ga je voor ruimte, vrijheid en geluk?

Of laat je liever alles zoals het nu is en blijf je aanlopen tegen steeds dezelfde vervelende ervaringen?  De keuze is geheel aan jou. 

Extra Stappen

Je kunt de opslag van emoties vergelijken met de werking van een computer. De informatie ligt opgeslagen op een laag die je op het eerste oog niet ziet. Het is er wel en je kunt de informatie oproepen, maar je moet er extra stappen voor zetten om er bij te kunnen.

Access Bars is een methode die ondersteunt en toegang geeft tot wegen en mogelijkheden waar jij je nu nog niet van bewust bent. Door een behandeling word jij je opnieuw bewust van de onderliggende patronen die jouw gedrag bepalen in je dagelijkse leven. 

Veilig en Warm

Een heerlijke veilige warme omgeving biedt jouw de mogelijkheid om volledig tot jezelf te komen. Een zachte aanraking van de 32 punten op je hoofd, met of zonder woorden, brengen rust en overzicht in jouw systeem. De vuiltjes verdwijnen en er ontstaat een betere doorstroming. De ontspanning en inzichten neem je met je mee en kun je altijd gebruiken wanneer het nodig is. 

Ervaar Rust in je hoofd, een ontspannen lichaam, overzicht en duidelijkheid van en over jezelf. 

Ervaren met Hart en Ziel

Maak nu een afspraak voor deze ultieme ontspanning en ervaar met Hart en Ziel wat dit jou oplevert. KLIK op de GROENE BUTTON. Eigen ervaring vertelt meer dan 1000 woorden.