Access Bars

Access Bars geeft simpelweg toegang tot verborgen informatie die opgeslagen ligt in je systeem. Deze informatie vormt de basisstructuur van jouw leven. Het bepaalt en stuurt jouw keuzes, gewoontes en gedrag. Jouw lichaam is de drager van al jouw herinnering.

Keuzes

Je keuzes zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden. In je systeem wordt alles opgeslagen wat je meemaakt. Dit zijn leuke en minder leuke ervaringen. Soms zijn er ervaringen die je systeem niet kan verwerken. Ervaringen die ontstaan en waarvan op dat moment de intensiteit van de lading te hoog was.

Onbewust

Dit is een onbewust proces en gebeurt zonder dat jij dit weet. Je kunt hier met je bewustzijn geen invloed op uitoefenen.

Je bedenkt niet met je verstand wanneer je iets meemaakt of je de ervaring direct verwerkt of ergens opslaat. Deze keuze wordt voor je gemaakt en bepaald door je onderbewuste. 

Computer

Je kunt het vergelijken met de werking van een computer. De informatie ligt opgeslagen op een laag die je op het eerste oog niet ziet. Het is er wel en je kunt de informatie terugroepen, maar je moet er iets extra’s voor doen, om er mee aan de slag te kunnen.

Access Bars geeft toegang tot wegen en mogelijkheden waar jij je nu nog niet van bewust bent. Dat kan een Bars behandeling voor jou veranderen. 

Cadeau

Access Bars is een tool waarmee je deze informatie uit je systeem naar boven kunt halen. Door een zachte aanraking van de 32 punten op je hoofd, die ieder op zich gerelateerd zijn aan een thema, maak je de weg weer vrij voor een soepel doorstroming. 

Rust en Overzicht

Ervaar nu Rust en Overzicht met een Access Bars behandeling. Een leeg en rustig hoofd en een ontspannen lichaam. Kies voor 60 of 90 minuten en ervaar wat Access Bars voor jou kan betekenen. Ervaring zegt zoveel meer dan woorden.