Workshops

Prikkels en Energie avond

Heb jij last van teveel prikkels en raak je hierdoor overbelast? In deze workshop ga je prikkels en energie leren herkennen, voelen en ervaren. Je krijgt een duidelijk beeld over wat prikkels zijn en hoe jij er minder last van kunt hebben. 

Na deze workshop weet jij precies wat prikkels zijn en wat energie is en kun je wat je geleerd hebt positief inzetten om jezelf te beschermen. 

Een waardevolle workshop waar jij inzichten en meer energie uit haalt. 

Wil jij ook ontdekken welke invloed prikkels en energie op jou hebben?

 

Agenda button maken en in kunnen plannen!!!!!!!

 

Ontspannen met tekenen

Tekenen is communiceren zonder woorden. Tijdens het tekenen maak je contact met je onbewuste creatieve innerlijke wereld. Je gaat met een vraag of opdracht aan de slag, hierdoor ontdek je op papier waarom je doet zoals je doet.

Alles in het leven vindt zijn oorsprong in het onderbewuste deel van jezelf, een deel waar je met denken niet zo makkelijk bij komt.

Met behulp van potlood en papier maak je kennis met dit deel van jezelf. Een bijzonder mooie en waardevolle techniek met verrassende uitkomsten. Je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop.

Agenda button maken en in kunnen plannen!!!!!!!

Transformatief Schilderen

Transformatief schilderen is nieuwe talenten van jezelf ontdekken. Je maakt je eigen kunstwerk, zonder dat het op het eerste oog iets voorstelt. Plezier maken en genieten staan voorop. 

Je werkt met verschillende materialen, zoals: verf, wasco, potlood, papier, glitters en met penselen of je handen. Alles kan en mag.  Je zult verrast zijn door de uitkomst en de betekenis van je eigen kunstwerk.