Workshops

Genezend Tekenen

Tekenen is communiceren zonder woorden. Je maakt contact met je onbewuste innerlijke wereld. Door met een vraag of opdracht aan de gang te gaan, ontdek je waarom je doet zoals je doet. Alles vindt zijn oorsprong in het onbewuste deel van jezelf. Met behulp van potlood en papier maak je kennis met dit deel van jezelf. Een bijzondere mooie en waardevolle techniek met verrassende uitkomsten. Je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop.

Transformatief Schilderen

Transformatief schilderen is werken met jezelf. Je werkt met verschillende materialen, zoals: verf, wasco, potlood, papier, glitters, met penselen of je handen. Alles kan gebruikt worden. Je maakt je eigen kunstwerk zonder dat het op het eerste oog iets voorstelt. Genieten en plezier maken staat bovenaan het lijstje. Je zult verrast zijn door de uitkomst en betekenis van je eigen kunstwerk.

Tijd voor jezelf

Ontspannen, neem de tijd voor jezelf om op te laden. Droom weg bij een verhaal en een mooi muziekstuk. Een weldaad voor lichaam en geest. Een lief cadeau, ook om weg te geven aan iemand die rust en ontspanning verdient. Plan nu iets leuks voor jezelf, ‘Contact’