Workshops

Prikkels en Energie

Heb jij ook zo’n last van al die prikkels in je omgeving en raak je hierdoor regelmatig overbelast? In deze workshop ontdek je wat prikkels zijn en  wat ze doen met je energieniveau en je belastbaarheid.

Je gaat prikkels en energie leren herkennen, onderscheiden, voelen en ervaren. Zo ontstaat een duidelijk beeld wat prikkels zijn voor jou. 

Na deze workshop weet jij precies wat prikkels zijn en kun je wat je geleerd hebt positief inzetten om jezelf te beschermen.  

Ontdek hoe jij de invloed van prikkels en energie kunt beïnvloeden.

 

Visionboard de weg van jouw visie

In een kleine groep ga je aan de slag met het vaststellen van jouw wensen en dromen.  Dit werk je uit in een persoonlijk Visionboard. Tijdens het maken van je visionboard communiceer je zonder woorden en maak je contact met je Innerlijke Belevingswereld. 

Door deze wereld in beeld te brengen, wordt zichtbaar wat in jou leeft. Met het resultaat behulp van potlood en papier maak je kennis met dit deel van jezelf. Een bijzonder mooie en waardevolle techniek met verrassende uitkomsten. 

Alles in het leven vindt zijn oorsprong in het onderbewuste deel van jezelf, een deel waar je met denken niet zo makkelijk bij komt.