Consulten Volwassenen

Neem de regie over je leven weer in eigen hand. In het consult is alle ruimte voor je persoonlijke verhaal. In een vertrouwde setting werk je aan onverwerkte emoties en het terugvinden van jouw natuurlijk staat van zijn, zodat je ontdekt wat je wilt en wie je werkelijk bent. 

Consulten Kinderen

Je kind zit niet lekker in zijn vel. Je weet dat er veel meer in zit dan er nu uitkomt. Samen kijken we naar de oorzaak van het probleem en in samenwerking met jou als ouder werken we naar een oplossing toe. Jij en je kind krijgen praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.   

Rots en Water

Rots en Water gaat over Zelf-vertrouwen, Zelf- Reflectie en Zelf-Beheersing. Deze drie kwaliteiten ontwikkelen we in de Rots en Water training, zodat je kind kan kiezen wanneer hij/zij stevig als een Rots wil zijn of meegaand als Water.  Beide kwaliteiten zijn nodig in het leven.

Access Bars

Heb jij een vol hoofd en ervaar je onrust? Heb je last van continue gedachten stroom die je maar niet kunt stoppen? Na een Access Bars behandeling ervaar je meer rust en ruimte, voel je meer contact met jezelf en kun je weer helder denken.   

Workshop

Ik organiseer verschillende activiteiten die zorgen voor ontspanning en nieuwe inzichten over jezelf. Inzichten die je in je dagelijks kunt gebruiken voor je ont-wikkeling en groei. Puur genieten tijdens een uniek moment voor jezelf om weer helemaal op te laden. Doe je mee?