Consult

Ik ben werkzaam op twee verschillende locaties in Wateringen en online. In de sessie is alle ruimte voor je persoonlijke verhaal. In een vertrouwde setting werk je aan het terugvinden van jouw natuurlijk flow, je kern, zodat je de regie over je leven weer in eigen hand hebt. 

Access Bars

Altijd veel gedachten en onrust in je hoofd? Met een Access Bars behandeling raakt je hoofd leeg en je kom je weer tot rust. Je ervaart meer contact met jezelf en kan weer helder denken. Er ontstaat meer ruimte ten aanzien van de verschillende thema’s die spelen in je leven.  

Workshop

Ik organiseer verschillende activiteiten die zorgen voor ontspanning en nieuwe inzichten over jezelf. Inzichten die je in je dagelijks kunt gebruiken voor je ont-wikkeling en groei. Puur genieten tijdens een uniek moment voor jezelf om weer helemaal op te laden. 

PPD Serie 

Een manier om je immuunsysteem te versterken en je overactieve brein tot rust te brengen. Het gebruik van de PPD voor 5 a 10 minuten per dag is al voldoende. Eindelijk rust voor je overactieve brein, zonder moeilijke oefeningen. Download Nu Gratis de Corona en Anti Stress resonantie.