Consulten volwassenen

Consulten Volwassen

Neem de regie over je leven weer in eigen hand. 

Infinity, Jouw Partner in Ont-wikkeling en Zelf-bewust-zijn

Alles wat jou in de weg staat om dit te bereiken ruimen we samen op. Je krijgt alle ruimte voor je persoonlijke verhaal. In een rustige, vertrouwde setting werk je aan opgeslagen, onverwerkte emoties die jou in je dagelijkse leven belemmeren om te genieten en te doen wat je graag wilt doen. 

Je ontdekt wat jezelf wilt en hoe je dat kan bereiken. 

Bij Infinity Power ontdek je de kracht in jezelf en ga je anders kijken naar jezelf en je omgeving. Hierdoor verandert jouw leven in Bewust Leven. Je vindt in de sessies een luisterend oor, vertrouwen, integriteit, rust, een heldere spiegel, vakkennis, professionaliteit, oplossingen, inzichten, respect, empathie samenwerking, humor, plezier en gegarandeerde privacy. 

Samen Werken

In het intakegesprek bespreken we je hulpvraag, deel ik mijn manier van werken en kijken we of we een match zijn. De sessies zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en is een traject op maat. 

Gespecialiseerd 

De deelgebieden Body, Mind, Soul en Spirit zijn de basis van mijn werkzaamheden. Met deze methode kom je bij de oorzaak van je probleem, en ruim je onverwerkte emoties en overtuigingen op, zodat je zonder deze ballast verder kan op je levensreis. 

Emoties verwerken

Emoties zijn sterke richtingaanwijzers in je leven. De 8 basisemoties boosheid, verdriet, angst, schaamte, walging, liefde, vreugde, verbazing.  kennen vele nuances. Jouw brein weet precies aan welke emotie je mag werken. Je start met de emotie die het sterkst aanwezig is en jouw het meeste beïnvloed.

Commitment

Jouw commitment en inzet een belangrijk voor het bereiken een diepgaande verandering. Je eigen motivatie en verantwoordelijkheid speelt een belangrijke rol. Ga actief aan de slag met de verkregen inzichten, praktische oefeningen en veranderingen tijdens je proces.

Gedurende het proces maak je altijd je eigen keuzes. Ik motiveer, stimuleer en ondersteun je om uit je vertrouwde comfortzone te komen en je nieuwe weg te bewandelen.

Disciplines

Tijdens de consulten maak ik gebruik van verschillende disciplines en werk ik in co-creatie met alles wat er is. De methodes: EMDR, Intuïtieve Therapie, Systemische werk en Opstellingen, Healing, Stress Release, Ademtherapie, Touch for Health, Eye movement techniek, Visualisaties, Ontspanningstechnieken, Access Bars en alles wat er ontstaat.

Past dit bij jou? Maak een afspraak voor een Gratis inspiratiegesprek.