Consulten volwassenen

Consulten Volwassen

Vanaf vandaag neem jij de regie over je leven weer in eigen hand. 

Infinity, Jouw Partner in Ont-wikkeling en Zelf-bewust-zijn

Alles wat in de weg staat om dit te bereiken ruimen we samen op. Je krijgt alle ruimte voor je persoonlijke verhaal. In een rustige, vertrouwde setting werk je aan opgeslagen, onverwerkte emoties die jou in je dagelijkse leven belemmeren om te genieten en te doen wat je graag wilt doen. 

Je gaat terug naar jouw natuurlijk staat van zijn, zodat je ontdekt wat jezelf wilt en hoe je dat kan bereiken. 

Bij Infinity Power leer je de kracht in jezelf ontdekken en anders te kijken naar jezelf en je omgeving, waardoor je leven verandert. Je vindt hier een luisterend oor, vertrouwen, integriteit, rust, een heldere spiegel, vakkennis, professionaliteit, oplossingen, inzichten, respect, empathie samenwerking, humor, plezier en gegarandeerde privacy. 

Samen Werken

Na het eerste contact ontvang je het intakeformulier en maken we een afspraak voor het intakegesprek. Ik heb op dit moment geen wachtlijst. In het intakegesprek bespreken we je hulpvraag en deel ik mijn manier van werken, om te kijken of onze visie bij elkaar aansluit. We werken samen en de consulten zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Gespecialiseerd 

Afgestemd op jouw specifieke hulpvraag maken we een uniek plan van aanpak. De 4 pijlers Body, Mind, Soul en Spirit zijn de basis waarmee we werken. Deze holistische methode gebruik ik om de oorzaak van je probleem bij de kern aan te pakken en voor eens en voor altijd los te laten. Oude onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen ga je verwerken, zodat je zonder deze ballast verder kan op je levensreis. 

Emoties verwerken

Emoties zijn sterke richtingaanwijzers in je leven. Er zijn 8 basisemoties boosheid, verdriet, angst, schaamte, walging, liefde, vreugde, verbazing.  Deze emoties kennen vele nuances. Jouw brein weet precies aan welke emotie je mag werken. Je start met de emotie die het sterkst aanwezig is en je leven het meeste beïnvloed.

Commitment

We doen het samen. Zoals je weet is jouw commitment en inzet een belangrijk onderdeel voor het bereiken een diepgaande verandering. Hierbij speelt je eigen motivatie en verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Ga actief aan de slag met de verkregen inzichten, praktische oefeningen en veranderingen tijdens je proces.

Gedurende het proces maak je altijd je eigen keuzes. Ik motiveer, stimuleer en ondersteun je om uit je vertrouwde comfortzone te komen en je nieuwe weg te bewandelen.

Disciplines

Tijdens de consulten maak ik gebruik van verschillende disciplines en werk ik in co-creatie met alles wat er is. De methodes: EMDR, Intuïtieve Therapie, Systemische werk en Opstellingen, Healing, Stress Release, Ademtherapie, Touch for Health, Eye movement techniek, Visualisaties, Ontspanningstechnieken, Access Bars en alles wat er ontstaat.

Past dit bij jou? Maak een afspraak voor een Gratis inspiratiegesprek.