Kinderen

Maak jij je zorgen over je kind?

Samen zorgen we ervoor dat jouw kind snel weer lekker in zijn vel zit.

Je kind is verdrietig, angstig, boos, overgevoelig, gestrest, kwetsbaar, verlegen en heeft weinig zelfvertrouwen. 

Gun je kind de hulp en begeleidging die het nodig heeft, zodat hij weer een vrolijk en dapper kind kan zijn. Deze methode is ook geschikt bij onduidelijke lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, eczeem, misselijkheid, sociaal emotionele problemen of ontwikkelingsproblematiek.

Wat laat je kind zien

Als je kind problemen heeft en niet lekker in zijn vel zit, is dat niet fijn voor je kind, voor jou als ouder en jullie directe omgeving. Soms speelt er iets in het leven van je kind waar je als ouder geen grip op krijgt. Je ziet dat er iets aan de hand is, maar je komt er niet achter wat het is. Problemen komen bij een kind vaak tot uiting in hun gedrag, achter dit gedrag ligt de oorzaak verscholen.

Je kunt behoorlijk worstelen met de vraag hoe je dit op kunt lossen. Een andere kijk op de situatie brengt een nieuwe impuls om verder te kunnen binnen je gezin. Handvatten, inzichten en kleine aanpassingen zorgen ervoor dat je kind zich beter voelt, waardoor hij anders gaat reageren en functioneren. Als je kind lekker in zijn vel zit, gaan vaak ook schoolprestaties vooruit.

Samen

In dit traject krijgt je kind, de mogelijkheid, de rust en het vertrouwen om zichzelf volledig te laten zien. Samen ruimen we op wat in de weg zit. Je kind ervaart hierdoor weer rust, vertrouwen en kracht van binnenuit, waardoor hij weer volledig zichzelf kan zijn. Samen met je kind beleef jij het proces helemaal mee, dan werkt het dubbel zo sterk. Zo komen jullie beiden in een diepere laag en verbinding met elkaar. En hier hebben jullie een leven lang plezier van.

Eerste stap

Gun je jezelf en je kind deze kans op nieuwe inzichten en opmerkelijke veranderingen en ervaar zo een meer ontspannen leven. Het vraagt alleen een eerste stap om de reis naar een rustiger, fijner, stabieler en blijer gezinsleven te beginnen.

Steuntje

Als jouw kind een steuntje in de rug kan gebruiken of een zetje nodig heeft om de volgende stap te zetten maak dan een afspraak voor een inspiratiegesprek om te kijken of mijn manier van werken bij jullie past. Je kunt telefonisch contact opnemen of een afspraak inplannen voor een inspiratiegesprek via onderstaande link:

Last van

Onzekerheid, Te veel prikkels, onrust, angsten, verdriet, onzekerheid, boosheid, driftbuien, veel aandacht vragen, concentratieproblemen, ruzies, hoog gevoeligheid, terugtrekken, nachtmerries, slecht inslapen, slapeloze nachten, buitengesloten worden, gepest worden, moeilijk vriendjes maken en houden, constant aandacht vragen, nerveuze tics als nagelbijten, wiebelen, haren plukken, duimzuigen, tandenknarsen, alles in je mond stoppen, niet eten of altijd eten, dan ligt hier iets onder waardoor dit tot uiting komt.

Extra uitdaging

Als je kind een extra uitdaging heeft, is het fijn om kennis en begrip te krijgen over de situatie. In de praktijk krijg je handvatten, ter ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met: Hoog gevoeligheid, ADHD, ADD, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie of andere uitdagingen. Ontdek en ontwikkel een heldere kijk op je situatie en krijg begrip van wie je kind is en wat hij laat zien.

Ontdekkingsreis

Je kind gaat op ontdekkingsreis en ontdekt de verborgen schatten in zichzelf. Dit zijn ware parels als: vertrouwen, kracht, rust, wijsheid, moed, liefde, blijdschap, puurheid, creativiteit.  

De methoden die ik gebruik: Tekenen, Ontspanningsoefeningen, Ademtherapie, Droomreizen, Natuurlijke Bewegen, Duizendpoot massage, Humor en Plezier. Gun je kind een positieve doorstart, een nieuwe route en begin vandaag. Geef je kind en jezelf groen licht en klik om een afspraak te maken voor een inspiratiegesprek naar een nieuw leven.