Kinderen - Hoe je angst, verdriet en boosheid verwerkt

Zorgen over je kind? Samen zorgen we ervoor dat jouw kind weer lekker in zijn vel zit.

Zorgen, verdriet, angst, boos, overgevoelig, gestrest, kwetsbaar, verlegen, weinig zelfvertrouwen zijn niet nodig voor jouw kind om mee te stoeien. 

Gun je kind de hulp en begeleidging die het nodig heeft, zodat hij weer een vrolijk en dapper kind kan zijn. Deze methode is ook geschikt bij onduidelijke lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, eczeem, misselijkheid, sociaal emotionele problemen of ontwikkelingsproblematiek.

Wat je kind laat zien

Wat je kind laat zien vertelt iets over zijn binnenwereld. Als je kind problemen heeft en niet lekker in zijn vel zit, is dat niet fijn voor je kind, voor jou als ouder en jullie directe omgeving. Soms speelt er iets in het leven van je kind waar je als ouder geen grip op krijgt. Je ziet dat er iets aan de hand is, maar je komt er niet achter wat het is. Problemen komen bij een kind vaak tot uiting in hun gedrag, achter dit gedrag ligt de oorzaak verscholen.

Oplossen

Oplossen en dragelijker maken is altijd mogelijk. Je kunt behoorlijk worstelen met de vraag hoe je dit op kunt lossen. Een andere kijk op de situatie brengt een nieuwe impuls om verder te kunnen binnen je gezin. Handvatten, inzichten en kleine aanpassingen zorgen ervoor dat je kind zich beter voelt, waardoor hij anders gaat reageren en functioneren. Als je kind lekker in zijn vel zit, gaan vaak ook schoolprestaties vooruit.

Samen met je kind

Samen met je kind ga jij dit proces aan, zodat het voor je kind makkelijker is om te veranderen. In dit traject krijgt je kind, de mogelijkheid, de rust en het vertrouwen om zichzelf volledig te laten zien. Samen ruimen we op wat in de weg zit. Je kind ervaart hierdoor weer rust, vertrouwen en kracht van binnenuit, waardoor hij weer volledig zichzelf kan zijn. Samen met je kind beleef jij het proces helemaal mee, dan werkt het dubbel zo sterk. Zo komen jullie beiden in een diepere laag en verbinding met elkaar. En hier hebben jullie een leven lang plezier van.

Hulp accepteren

Hulp accepteren is de eerste stap om uit de situatie te komen waar jullie nu inzitten. Gun je jezelf en je kind deze kans op nieuwe inzichten en opmerkelijke veranderingen en ervaar zo een meer ontspannen leven. Het vraagt van jou alleen een eerste stap om de reis naar een rustiger, fijner, stabieler en blijer gezinsleven te beginnen.

Zie jij dit zitten?

Zie jij dit zitten en wil je weer echt geluk en plezier met je kind beleven? Als jouw kind dit steuntje in de rug kan gebruiken of dit zetje nodig heeft om de volgende stap te zetten maak dan een afspraak voor een Gratis inspiratiegesprek om te kijken of mijn manier van werken bij jullie past. Je kunt telefonisch contact opnemen of een afspraak inplannen voor een inspiratiegesprek via de onderstaande link:

Onzekerheid

Onzekerheid, Te veel prikkels, onrust, angsten, verdriet, onzekerheid, boosheid, driftbuien, veel aandacht vragen, concentratieproblemen, ruzies, hoog gevoeligheid, terugtrekken, nachtmerries, slecht inslapen, slapeloze nachten, buitengesloten worden, gepest worden, moeilijk vriendjes maken en houden, constant aandacht vragen, nerveuze tics als nagelbijten, wiebelen, haren plukken, duimzuigen, tandenknarsen, alles in je mond stoppen, niet eten of altijd eten, dan ligt hier iets onder waardoor dit tot uiting komt.

Uitdagingen

Uitdagingen horen bij het leven, maar soms zitten ze je aardig in de weg. Als je kind een extra uitdaging heeft, is het fijn om kennis en begrip te krijgen over de situatie. In de praktijk krijg je handvatten, ter ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met: Hoog gevoeligheid, ADHD, ADD, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie of andere uitdagingen. Ontdek en ontwikkel een heldere kijk op je situatie en krijg begrip van wie je kind is en wat hij laat zien.

Wat we doen

Wat we doen is hét verschil maken in het leven van jouw kind. Je kind gaat op ontdekkingsreis en ontdekt de verborgen schatten in zichzelf. Dit zijn ware parels als: vertrouwen, kracht, rust, wijsheid, moed, liefde, blijdschap, puurheid, creativiteit. Je kind heeft van nature toegang tot deze parels en het contact ermee vergroot zijn zelfvertrouwen en levensvreugde. 

Methoden

Met de methoden: Ontspanningsoefeningen, Ademtherapie, Therapeutisch tekenen, Droomreizen, Natuurlijke Bewegen, Duizendpoot massage, Humor en Plezier. Gun je kind een positieve doorstart en leg de nieuwe route aan. En begin vandaag. Geef je kind en jezelf groen licht en klik hieronder om een afspraak te maken voor een Gratis inspiratiegesprek naar nieuwe mogelijkheden voor een nieuw leven.