Patricia Leenaarts - Puur Maatwerk

Persoonlijke groei brengt je van wie je bent naar wie je wilt zijn…

Hét verschil maken in het leven van een kind, de cirkel doorbreken, dat is wat ik mijn hele leven heb geroepen en wat ik nog steeds graag wil doen. Inmiddels ben ik een ondernemende levensgenieter, nadat ik jaren opzoek ben geweest wat dat zou kunnen zijn, die hét verschil maakt in het leven van een kind en een volwassene.

Jezelf zijn

Dit kind kan jouw kind zijn, maar dat kind kan ook jouw innerlijk kind zijn. Ik werk dus eigenlijk met jou als volwassene, zonder dat ik je kind hoef te zien. Door wat jij opruimt help je jouw kind en jezelf om meer rust, ontspanning en kracht te ervaren. Door jouw veranderingen en omdat je meer jezelf bent, heeft dit invloed op jou en je omgeving. Daar kun je je vast wel iets bij voorstellen.

Eigenlijk werk ik dus met heel veel mensen als ik met jou werk.

Genieten

Ik hou van werken, omdat het voor mij geen werken is, maar volop genieten. In mijn vrije tijd vind je mij in de natuur, op het water, in het bos, in de bergen, langs het strand of in de tuin en meestal samen met een boek.

Zorgmedewerker

Mijn hele leven sta ik in dienst van de zorg. Als jong meisje liep ik al in een verpleegstersuniform door het zorghuis waar mijn oma woonde. Daar was ik de sleutelbewaker en opende ik deuren voor bezoek wat kwam en ging. Een opleiding in de zorg was dan ook een logisch vervolg. Ambulant bij de mensen thuis droeg ik zorg voor gezinnen, ouderen en later ook voor psychiatrische cliënten.

Holistisch Kindertherapeut

Mijn wens om op een andere manier hulp te verlenen bracht me bij de 4 jarige hbo opleiding voor Holistisch Kindertherapeut. In 2011 met mijn diploma opzak startte ik mijn bedrijf: Infinity Kids

Kennis en Kwaliteit

Als aanvulling voor meer kennis en kwaliteit voltooide in in 2016 de studies Medische en Psychosociale Basiskennis. Daarnaast volg ik nog steeds met grote regelmaat verschillende cursussen en trainingen om mijn werkgebied te verbreden en te verdiepen, zodat ik jou nog beter kan ondersteunen en begeleiden bij je veranderwensen.

Transformatie Methode

In 2011 ontwikkelde ik de transformatiemethode Infinity Power. Deze methode is samengesteld uit verschillende therapievormen en is afgestemd op jou als individu. Hierdoor is het Puur Maatwerk.

Blije Mama, Blij Kind

In 2017 heb ik 7 sleutels voor een Blije Mama en een Blij Kind geschreven en uitgebracht in boekvorm: Liefdevol Contact met je Kind, in situaties met een uitdaging. Ter ondersteuning om situaties waar je tegenaan loopt in de opvoeding op kunt lossen zonder conflict. Te koop via deze website.


Gratis
E-book

'33 vitalizers'

 

Download NU

Millie en zijn vriendjes

En in 2021 heb ik een tweetalige kindervoorleesboek geschreven met net een stapje meer. Hierin neem ik jou mee in de wereld van de Open Communicatie voor jou en je kind, om elkaar nog beter te begrijpen en elkaar beter te leren kennen: Het boek Millie en zijn Vriendjes/Millie and his Friends vind je deze link: www.millieenzijnvriendjes.nl en button:

Verwerken, Loslaten, Transformatie

Het is mijn passie om jou weer te zien stralen en samen met jou voor meer Vrijheid, Verdieping en Voldoening in je leven te zorgen. Het is mijn missie om een stukje met jou mee te lopen op jouw levenspad en jou te laten zien en ervaren hoe het is om je los te laten.

Zonder ballast van emotionele ervaringen of trauma uit je leven, waardoor je weer Rust, Ruimte en Kracht van binnenuit ervaart.

Inmiddels heb ik honderden kinderen en volwassenen mogen ondersteunen en begeleiden bij hun hulpvraag voor veranderings- en transformatieprocessen. Transformeren van een rups naar een vlinder is een natuurlijk proces en hoort bij het leven.

Naast praten, ontspannen, ademen en fysieke oefeningen, ontwortelen we samen de oorsprong van de ballast die je hindert, waardoor je weer in contact komt met je ware kern.

Lees hier de verhalen en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan:


Millie en zijn Vriendjes

Millie and his Friends

Meer Rust, Vrijheid en Voldoening

Wil jij meer Rust, Vrijheid en voldoening in je leven en ben je bereid om naar jezelf en te kijken? Sta je open voor een nieuwe manier van leven?

Ik geloof namelijk dat jij de enige ben die hét verschil kunt maken in jouw leven!

Pak deze kans om tevreden, gelukkig en zelfbewust in het leven te staan. Verwijder de pijn tot in de kern. Jij verdient het om emotionele situatie uit je verladen te verwerken en los te laten, zodat jij Jouw Leven kan leven zoals jij dat wilt. Maak je keuze en Leef NU

 

Begin vandaag… morgen komt nooit!

Eigenschappen Activeren

Jij bent van nature Open, Enthousiast, Spontaan en Krachtig, maar waarschijnlijk ben jij onderweg ergens deze eigenschappen kwijtgeraakt. Jij kunt ze vinden en opnieuw activeren, zodat jij weer volledig jezelf bent.

Stap NU bewust uit je comfortzone en STRETCH jezelf uit naar jouw volledige en werkelijke jij. Ont-wikkel jezelf en laat het oude los. Je hebt je oude bagage niet langer nodig op je nieuwe reis.

LEEF vanuit jouw Kernkracht en hou jezelf niet langer tegen…

Ik ga ervoor, omdat ik mijn leven anders wil inrichten dan het nu is en ik laat me verrassen tijdens dit proces.

 

Gratis e-book met 33 vitalizers

Waar mag ik dit e-book naar toesturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring