Patricia Leenaarts levert Puur Maatwerk

Van wie je nu Bent naar wie je wilt Zijn…

De cirkel doorbreken en hét verschil maken in jouw leven was mijn wens en doelstelling. En dat is precies wat ik nu doe.

Cirkels doorbreken en hèt verschil maken

Inmiddels weet ik precies wat deze uitspraak betekent en hoe ik daar nu met mijn bedrijf uitdrukking aan geef. Maatwerk, dat op de eerste plaats. Luisteren voorbij de woorden, verborgen verhalen ontdekken en werken met de hele mens, met alles er op en er aan.

Meer Jezelf Zijn

Hoofdpijn, onrust, onzekerheid, angst, chaos, dit alles is het resultaat van alles wat je doet in je leven wat niet meer bij je past. Overzicht krijgen en meer rust ervaren helpt jou om dichter bij jezelf te komen, meer van jezelf te begrijpen en meer te doen wat jij wilt in jouw leven.

Door meer jezelf te zijn ben jij rustiger, evenwichtiger, gelukkiger en weet je beter wat je wel en vooral niet wilt. En wat heir zo mooi aan is, je omgeving verandert met jou mee, omdat ze niet anders kunnen.

Als jij met mij aan de slag gaat heeft dit dus ook invloed op je omgeving. Je raakt als het ware anderen aan met je nieuwe gedrag en uitstraling.

Genieten

Ik hou van werken, omdat het voor mij geen werken is, maar volop genieten om te zien hoe jij groeit en steeds meer gaat stralen. In mijn vrije tijd vind je mij in de natuur, op het water, in het bos, in de bergen, langs het strand, in de tuin of achter een goed boek.

Medemens

Als jong meisje liep ik al in een verpleegstersuniform door het zorghuis waar mijn oma woonde. Daar was ik de sleutelbewaarder en opende ik deuren voor bezoek. Nu ben ik nog steeds de sleutelbewaarder en geef ik de sleutel graag aan jou, zodat jij toegang hebt tot jouw kennis, wijsheid en mogelijkheden.

Kennis en Kwaliteit

Vele opleidingen, cursussen en levenservaring brachten me hier waar ik nu ben. Ik ben en blijf altijd onderweg, in ontwikkeling, op zoek naar groei en verdieping van mijn kennis en ervaring, zodat ik jou nog beter kan begeleiden bij jouw leer en ontwikkel proces.

Transformatie Methode

In 2011 maakte ik van al mijn kennis en ervaring mijn eigen methode: de Infinity Power Transformatiemethode. Deze methode is afgestemd op jou en jouw situatie en is Puur Maatwerk.

Boeken

In 2017 heb ik het boek: Liefdevol Contact met je kind, in situaties met een uitdaging geschreven. Hierin deel ik 7 sleutels voor een Blije Mama en een Blij Kind. Het boek gaat over oplossingen toepassen in crises situaties. Ik geef je 7 tips voor verschillende situaties en vertel hoe je de crises in de toekomst kunt voorkomen. 


Gratis
E-book

'33 vitalizers'

 

Download NU

Millie en zijn Vriendjes

En in 2021 heb ik een tweetalige kindervoorleesboek geschreven voor ouders die net een stapje meer willen in het contact met hun kind. Ik neem je mee in de wereld van Open Communicatie. Een manier van communiceren die voorbij gaat aan woorden en uitkomt bij wat er bedoeld wordt. Hierdoor wordt het contact met je kind begripvoller en evenwichtiger. Bekijk het boek en klik op deze button:

Samen op weg naar beter 

Het is mijn passie om jou weer te zien stralen en samen met jou voor meer Vrijheid, Verdieping en Voldoening in je leven te zorgen. Het is mijn missie om een stukje met jou mee te lopen op jouw levenspad en jou te laten zien en ervaren hoe het is om je los te laten.

Zonder ballast van emotionele ervaringen of trauma uit je leven, waardoor je weer Rust, Ruimte en Kracht van binnenuit ervaart.

Verwerken, Loslaten, Transformatie

Inmiddels heb ik honderden kinderen en volwassenen mogen ondersteunen en begeleiden bij hun hulpvraag voor veranderings- en transformatieprocessen. Transformeren van een rups naar een vlinder is een natuurlijk proces en hoort bij het leven. Dat geldt ook voor jou.

Naast praten, ontspannen, ademen en fysieke oefeningen ontwortelen we samen de oorsprong van de ballast die je hindert, waardoor je weer in contact komt met je ware kern, jezelf.

Lees hier de verhalen en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan:


Millie en zijn Vriendjes

Millie and his Friends

Meer Rust, Vrijheid en Voldoening

Wil jij meer Rust, Vrijheid en voldoening in je leven en ben je bereid om naar jezelf en te kijken? Sta je open voor een nieuwe manier van leven?

Ik geloof namelijk dat jij de enige ben die hét verschil kunt maken in jouw leven!

Pak deze kans om tevreden, gelukkig en zelfbewust in het leven te staan. Verwijder de pijn tot in de kern. Jij verdient het om emotionele situatie uit je verladen te verwerken en los te laten, zodat jij Jouw Leven kan leven zoals jij dat wilt. Maak je keuze en Leef NU

 

Begin vandaag… morgen komt nooit!

Eigenschappen Activeren

Jij bent van nature Open, Enthousiast, Spontaan en Krachtig, maar waarschijnlijk ben jij onderweg ergens deze eigenschappen kwijtgeraakt. Jij kunt ze vinden en opnieuw activeren, zodat jij weer volledig jezelf bent.

Stap NU bewust uit je comfortzone en STRETCH jezelf uit naar jouw volledige en werkelijke jij. Ont-wikkel jezelf en laat het oude los. Je hebt je oude bagage niet langer nodig op je nieuwe reis.

LEEF vanuit jouw Kernkracht en hou jezelf niet langer tegen…

Ik ga ervoor, omdat ik mijn leven anders wil inrichten dan het nu is en ik laat me verrassen tijdens dit proces.

 

Gratis e-book met 33 vitalizers

Waar mag ik dit e-book naar toesturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring