Rots en Water

Zelf-Vertrouwen   Zelf-Reflectie   Zelf-Beheersing

Zelf-Vertrouwen, Zelf-Reflectie en Zelf-Beheersing zijn de drie bouwstenen, de fundering en vormen de rode draad van Rots en Water. Deze rode draad is de basis voor een stevig in het leven staan. We raken verschillende thema’s aan door een  verscheidenheid aan oefeningen.

Hoe laat jij jezelf zien, wat zijn jouw grenzen, wat zijn de grenzen van de ander? Je leert over de Kracht van Rots en de Souplesse van Water.     

Rots en Water is een sportieve psycho-fysieke training waarin denkprocessen en lichamelijke aspecten samengaan.  Je kind leert: dat je sterker bent dan je denkt, dat je altijd de keuze hebt hoe je reageert en hoe je op een goede manier voor jezelf op kunt komen.

Respect

Respect voor jezelf en anderen is een belangrijk onderdeel van de training. Je kind leert regels en grenzen ervaren. Als je je lichaam beter kent en begrijpt ontdek je duidelijk wanneer emoties opkomen en hoe je daar mee om kunt gaan. Bij Rots en Water gaat het om bewust worden van je eigen kracht en de mogelijkheden en het vermogen om met anderen samen te spelen en te werken.

Een waardevolle ervaring die een leven lang blijft en die altijd inzetbaar is in situaties waar het nodig is. Stop deze vaardigheden in de rugtas van je kind, zodat jij je niet zoveel zorgen meer hoeft te maken.