Volwassenen

Het is nu precies de juiste tijd om je volgende stap te zetten. Je zoektocht naar hulp is ontstaan, omdat er iets speelt in je leven wat je graag wilt veranderen. Super dat je deze stap wilt zetten. Dit is het moment om uit je vertrouwde comfortzone te stappen en je leven te verdiepen. Samen kijken we naar de oorsprong en het ontstaan van het probleem. En ga je oude patronen her-kennen, er-kennen en los-laten. 

Onbewust proces

Onder de Oppervlakte vind je de kern van de problematiek, dit is tevens de uitdaging van je ont-wikkeling. Je werkt aan je kernthema, iets wat altijd onbewust meespeelt in je dagelijkse leven. Je ontdekt hoe het komt dat je altijd op dezelfde manier reageert. En wat je er aan kunt doen om dit te veranderen. Je fysieke lichaam is wat je ziet, maar dit is maar een klein deel van wie je werkelijk bent.

Een nog groter deel is voor het oog onzichtbaar, maar kun je wel voelen. Onder de Oppervlakte ligt in de kern veel waardevolle informatie opgeslagen. Hier vind je de oorsprong van je gewoontes, handelingen, gevoelens en emoties. Met mijn methode ontdek je wat het is en hoe je kunt loslaten wat pijn doet.

Uiting van klachten

Fysiek
Klachten door stress, buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, nek en schouderklachten, hyperventilatie, hartkloppingen, druk op de borst, misselijkheid, darmklachten, gewrichtspijnen en SOLK, Somatisch Onverklaarbare Klachten die maar niet overgaan. 

Emotioneel
Piekeren, angsten, verdriet, boosheid, ruzies, twijfels, onzekerheid, irritaties, somberheid, schuldgevoelens, lusteloosheid, schaamte, drukte in je hoofd, wisselende stemmingen, steeds terugkerende oude emoties, weinig zelfvertrouwen, traumatische ervaringen, doodswens, burn-out.

Gedrag
Concentratieproblemen, hyperactiviteit, ongeduld, niets afmaken, geen nee durven zeggen, slecht slapen, vermoeidheid, altijd aanpassen, lusteloosheid, eenzaamheid, eetproblemen, drukte in je hoofd, altijd voor anderen willen zorgen, nagelbijten, krabben, altijd bezig zijn, geen rust kunnen vinden.

Sociaal
Je hebt moeite met contacten leggen of behouden, communiceren, er is strijd of ruzie met je kind, partner of ouders, vrienden of collega’s, je hebt problemen op het werk. Je weet niet wat je echt wilt, je vindt het lastig om je gevoelens te delen of je open te stelen, je wordt niet gezien of goed begrepen, je staat er alleen voor.


Vertrouwen hervinden

Ook jij kunt leren loslaten en het vertrouwen in jezelf hervinden. Je hoeft alleen de keuze te maken om aan de slag te gaan. In de praktijk werken we op basis van rust, vertrouwen en diep respect. Je ontdekt en ervaart in een veilige omgeving wat jouw diepste kracht, wijsheid, wensen en verlangens zijn, zodat jij weer kunt stralen.

Ga je deze uitdaging aan? Maak dan gelijk een afspraak voor een Gratis Inspiratiegesprek. Om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw transformatie je nieuwe route in je leven. Zeg nu ja, voor jezelf:

 

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoe anderen het traject van transformatie hebben ervaren. Vele zijn je al voor gegaan in dit proces. En wie kan je beter vertellen wat het heeft opgeleverd dan de cliënt die het traject al heeft gedaan? Klik op de button hieronder en zie of de verhalen je raken.