Volwassenen - Hoe je trauma oplost en jezelf hervindt

Onrust, Angst, Pijn of ongemak wat jou in de weg staat om te leven zoals jij wilt, ruimen we samen op, zodat jij de regie weer in eigen hand hebt. 

Je wilt een oplossing en gelukkig zijn met jezelf en jouw leven. Samen gaan we op zoek naar de kern van je probleem. Je gaat oude patronen en overtuigingen ont-dekken, her-kennen, er-kennen en los-laten. 

Onbewust

Onder de Oppervlakte vind je de kern, de oorzaak, van je problematiek, dit is de uitdaging van je ont-wikkeling om jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt waarom je altijd reageert, zoals je reageert, ondanks dat je dat niet wilt. Je onbewuste patronen komen aan het licht tijdens de consulten en wat jij kunt doen om dit voorgoed te veranderen. Je verwerkt oude emoties,  belemmerende overtuigingen en lost trauma’s op, zodat jij zonder deze ballast en met vernieuwede energie verder kunt op jouw levensreis.  

Klachten

Je fysieke lichaam is wat voor het oog zichtbaar is, maar dit is maar een klein onderdeel van wie jij werkelijk bent. Een nog groter deel van wie jij bent is onzichtbaar en beïnvloed jouw dagelijkse leven. Onder de Oppervlakte, in het onderbewuste, ligt veel waardevolle informatie opgeslagen. Hier vind je de kern en de oorsprong van je gedrag, gewoonten, gedachten, handelingen, gevoelens en emoties. Met een holistische visie pakken we de oorzaak van je probleem bij de kern aan om het voor eens en voor altijd los te laten.

Fysiek

Klachten uiten zich in je fysieke lichaam door stress. De gevolgen zijn een vol hoofd, hoofdpijn, nek, schouderklachten en rug klachten, buikpijn, misselijkheid, darmklachten, benauwdheid, hyperventilatie, hartkloppingen, gewrichtspijnen, Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten SOLK genaamd, die maar niet overgaan. 

Emotioneel

Piekeren, irritaties, somberheid, verdriet, twijfels, angsten, onzekerheid, schuldgevoelens, somberheid, ruzies, boosheid, schaamte, lusteloosheid, wisselende stemmingen, weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld, traumatische ervaringen, doodswens, depressie, burn-out.

Gedrag

Je hebt last van: uitstelgedrag, ongeduld, concentratieproblemen, lusteloosheid, vermoeidheid, hyperactiviteit, slecht slapen, eetproblemen, eenzaamheid, geen nee durven zeggen, niets afmaken, aanpassen aan anderen, voor anderen willen zorgen, geen rust kunnen vinden, drukte in je hoofd.

Sociaal

Je hebt moeite met contacten leggen of met contacten behouden, communiceren vind je lastig, je hebt regelmatig ruzie met je partner, kind, ouders, vrienden of collega’s. Je vind sociale situaties lastig en je deelt niet graag je gevoelens, je durft je niet open te stellen, je wordt niet gezien, gehoord of goed begrepen en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. 

Juiste Moment? Dit is moment is precies het juiste moment om hiermee te starten

 

Vertrouwen

Ook jij kunt oude ballast verwerken, loslaten en het vertrouwen in jezelf hervinden. Je hoeft alleen de keuze te maken om aan de slag te gaan en te durven kijken naar wat er bij jou van binnen speelt. In de praktijk werken we op basis van rust, vertrouwen en wederzijds respect. Je ontdekt en ervaart in een veilige omgeving wat jouw diepste kracht, wijsheid, wensen en verlangens zijn, zodat jij weer volop kunt stralen.

Is dit voor jou en zeg je ja tegen jezelf? Boek nu een Gratis Inspiratiegesprek en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw transformatie naar een krachtige, betere en stabiele versie van jezelf.

Vergroot nu in een paar maanden jouw kwaliteit van leven en geniet hier voor de rest van je leven van.

Samen Werken

Na het eerste contact ontvang je een intakeformulier en maken we een afspraak voor het intakegesprek, waarin we je hulpvraag en mijn manier van werken bespreken. Op dit moment is er geen wachtlijst. We werken samen aan de oplossing en afgestemd op jouw specifieke hulpvraag maken we een uniek plan van aanpak. 

Commitment

Zoals je begrijpt is jouw commitment en inzet een belangrijk onderdeel voor het bereiken een diepgaande verandering. Hierbij speelt je eigen motivatie en verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Ga actief aan de slag met de verkregen inzichten, praktische oefeningen en veranderingen tijdens je proces. Je vindt bij Infinity Power, vakkennis, professionaliteit, empathie, samenwerking, oplossingen, inzichten, humor, plezier en gegarandeerde privacy.  

Gedurende het proces maak je altijd je eigen keuzes. Ik motiveer, stimuleer en ondersteun je om uit je vertrouwde comfortzone te komen en je nieuwe weg te bewandelen.

Gespecialiseerd

Tijdens de consulten maak ik gebruik van verschillende expertises en werk ik in co-creatie met alles wat er is. Mindfulness, body awareness, Soulfulness, EMDR, Intuïtieve Therapie, Systemische werk en Opstellingen, Healing, Stress Release, Ademtherapie, Touch for Health, Eye movement techniek, Ontspanningstechnieken, Visualisaties, Open Communicatie, Access Bars en alles wat er ontstaat tijdens de sessie.

Raak het je en past dit bij jou? Maak een afspraak voor een Gratis inspiratiegesprek.

 

Wil je eerst meer weten over mijn werkmethode en ben je benieuwd hoe anderen de transformatie hebben ervaren? Vele zijn je namelijk al voorgegaan, lees de reacties door op de onderstaande button te klikken.