Veelgestelde vragen

Wat kan ik van een traject met jou verwachten?

In het inspiratiegesprek maken we met elkaar kennis en kijken we of er een match is om verder te gaan. In het traject kijken we samen naar de belemmeringen en blokkades die jou tegenhouden om jouw ideale te leven. Als je start met het traject ontdek je hoe je op een andere manier naar de wereld en je omgeving kunt kijken. Onderweg ruimen we belemmeringen en blokkades op, zodat jij vanuit jouw kernkracht en flow je leven opnieuw vorm kunt geven. 

Waarom ben jij diegene die mij kan helpen?

Het is mijn passie en levensdoel om het verschil te maken in jouw leven. Met mijn begeleiding breng jij jezelf stappen verder in je ont-wikkeling en laat je los wat niet meer nodig is om nog lager met je mee te zeulen. Met mij ruim je oude ballast die in de weg zit voor jouw ultieme geluk voor eens en voor altijd op. Hierdoor ontstaat een nieuwe ruimte die je in kunt vullen op een manier die op dit moment bij jou past. Met mijn ervaring, kennis en expertise begeleid ik jou om je leven vorm te geven vanuit jouw wensen, dromen en verlangens.

Waarom is het strategiegesprek online?

Het strategiegesprek is online zodat het een kleine eerste stap is naar de verandering die je wilt aanbrengen in je leven.

Via welk online platform is het gesprek?

Het strategiegesprek vindt bij voorkeur plaats via Zoom. Je krijgt een formulier om Zoom te installeren op je computer en een aanmeld link op de dag van het gesprek. Test je connectie van Zoom van te voren, zodat alles werkt voor aanvang van het gesprek. 

Ik kan niet op de aangegeven tijden

Je kunt een aantal weken vooruit plannen in de agenda. Lukt het echt niet? Neem dan contact op via het contactformulier om een afspraak in te plannen.

Kan ik verder nog iets doen?

Bij je aanmelding krijg je een aantal vragen om te beantwoorden.
Tevens krijg je een formulier met stappen om Zoom te installeren.
Het is slim om Zoom te installeren en te testen voor het gesprek, zodat je zeker weet dat het werkt op het moment van je afspraak.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat kan ik doen?

Als je een andere vraag hebt kun je deze stellen via het contactformulier

Ik beantwoord je vraag binnen 24 uur, dit doe ik meestal aan het begin of aan het einde van de dag.


Gratis
E-book

'33 vitalizers'

 

Download NU

 

Gratis e-book met 33 vitalizers

Waar mag ik dit e-book naar toesturen?

Verdere informatie kun je vinden in de Privacy verklaring