Een korte inleiding over de veranderde koers die ik ga varen in mijn leven. Keuzes maken doen we allemaal, iedere dag opnieuw. Dit zijn vaak kleine keuzes. Soms staan we voor een grote keuze en vaak denk je daar wat langer over na. Sta jij weleens stil bij de vraag: welke kant wil ik op in mijn leven? Sommige keuzes gaan gemakkelijk en vanzelf. Andere keuzes zijn belangrijker en de consequenties zijn vaak groter. Je wikt en je weegt een tijdje, soms jaren, en dan pas neem je een besluit. Soms twijfel je zelfs achteraf nog over de beslissing die je genomen hebt. Dat wikken en wegen herken ik. Hier vertel ik je over mijn besluit en het varen van een andere koers in mijn leven.

Een tocht

Als je een eigen bedrijf hebt ben je constant bezig met nieuwe keuzes maken. Soms is er zoveel te kiezen dat je het even niet meer weet. Soms maak je een keuze die achteraf toch niet zo slim bleek te zijn of in ieder geval niet helemaal bij je paste. Een tocht door marketingtrainingsland bracht mij bij een nieuwe ‘ideale klant’ en een daarbij behorende nieuwe website. Dat is gelukt, hij is ongelooflijk mooi geworden, maar toch…

Klein detail

Er was een klein detail wat ik volledig over het hoofd gezien had en dat was dat ik mezelf iets opgelegd had wat niet geheel bij me paste. Ik hou van mensen en werk graag met ouders en kinderen. Met mijn bedrijf Infinity Kids en Praktijk Infinity werd ik onvindbaar voor mijn bestaande klanten. Gelukkig waren er bestaande klanten die mij vroegen waar ik was gebleven, anders had ik het nooit geweten. Deze klanten waren inmiddels geen actieve klanten meer, maar volgde mij blijkbaar nog steeds. Deze vraag heeft mij wakker geschud en doen beseffen dat het anders moest.

Zichtbaarheid

Om de schade te herstellen en erger te voorkomen ga ik er voor zorgen dat ik meer zichtbaar ben. Je gaat de komende tijd blogs, vlogs en andere activiteiten van mij zien op Facebook en Linkedin. Waar ik met mijn bedrijf naar toe ga kan ik nu nog niet precies zeggen, maar in ieder geval vooruit.

Koers

Als je met me mee wilt varen en mijn ontdekkingsreis wilt volgen ben je van harte uitgenodigd.  Meld je alvast aan bij de Facebook pagina van Blije Mama Blij Kind. Hier deel ik mijn tips, weetjes en nieuwe informatie en kun je vragen stellen en met andere ouders communiceren. Nu lijkt het nog alleen voor mama’s maar komt ook zeker verandering in. Ieder kind heeft een papa en een mama, ook al zijn ze niet meer bij elkaar in één huis. Ze blijven de ouders van het kind en vormen samen met het kind een cirkel van ervaringen.

Als je vragen hebt over jouw situatie en er iets is waar jij tegen aan loopt neem dan contact met me op. Ik weet zeker dat ik jou een stap verder kan helpen in je proces. Het hoeft absoluut geen groot probleem te zijn waar je mee zit, een simpele vraag kan jou koers al volledig veranderen. En weet je? Ik kijk zeker weten anders naar jouw situatie dan jij nu doet.

Jouw bijdrage

Ik een cadeautje voor je, het e-book ‘Liefdevol Contact met je Kind’. Download hier het gratis e-book!

Als je echt wilt bijsturen op jouw koers die je vaart met je kind schrijf dan hier je vraag. Deel dit blog: